Sünnet Şöleni için kayıtlar başlıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni öncesinde sünnet için kayıtlar bugün başlıyor

Sünnet Şöleni için kayıtlar başlıyor
03 Temmuz 2012 Salı 08:31

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni öncesinde sünnet için kayıtlar bugün itibariyle Belediye Hizmet Binası’nda başlıyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sünnet şöleninin bu yıl sekizincisini düzenleyeceklerini ve Kapaklıdaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettireceklerini belirtirken, kayıtların 15 Temmuzda sona ereceğini dile getirdi.

SON TARİH 15 TEMMUZ
Sünnet şöleni için kayıtların 2 Temmuz tarihinde başladığını ve 15 Temmuz’da sona ereceğini kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dar gelirli ve yoksul ailelerin bu tarihe kadar çocuklarını Belediye'ye getirerek, kayıt yaptırmalarını istedi.

GEREKLİ BELGELERLE BELEDİYEYE BAŞVURACAKLAR
Düzenlenecek sünnet şöleni ile Kapaklı’da yaşayan yoksul ailelere ulaşmayı ve sünnet düğünü yapmaya gücü yetmeyen ailelerin çocuklarının sünnet düğünlerini yapmayı planladıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Geçtiğimiz yıllarda maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdik ve onlar için sünnet şölenleri düzenledik. Bunu bu yıl da devam ettiriyoruz. Artık bu şölenimiz geleneksel hale getirdik. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ailelerin Kapaklı Belediyesi'nde 6. Katta bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne müracaat etmelerini ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğun kimlik fotokopisi, ikametgâh adresi ve fakirlik belgesi yanlarında bulundurmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.