Tek-Park geri döndü

Tek-Park’ın yol kenarlarına araç park eden sürücülerden aldığı otopark ücretinin yaklaşık 1 yıl önce Tekirdağ İdare Mahkemesi’nin kararıyla iptal edilmesinin ardından ilk gelişme yaşandı. Yapılan plan değişikliğinin ardından Tek-Park Çerkezköy’de yeniden devreye girdi

Tek-Park geri döndü
05 Temmuz 2017 Çarşamba 14:28

1 YIL ÖNCE İPTAL EDİLMİŞTİ
Başladığı günlerde araç sahiplerinin tepkisini çeken ancak trafik sıkışıklığını bir nebze olsun rahatlattığı görülen Tek-Park yaklaşık 1 yıl önce Tekirdağ İdare Mahkemesi kararıyla yol kenarına araç park eden sürücülerden otopark ücreti almayı durdurmuştu. O tarihten itibaren Çerkezköy trafiği yeniden içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış ve 19 Haziran 2017’de trafiği rahatlatmak amacıyla tek yön uygulamasına geçilmişti.
TRAFİK AKIŞINI RAHATLATACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Trafik sirkülasyon projesi kapsamında ana caddelerin tek yöne dönmesinin ardından gerçekleşen plan değişikliğiyle Çerkezköy’de yeniden devreye giren Tek-Park uygulaması yine araç sürücülerinin tepkisini çekse de; trafik sirkülasyon projesiyle birlikte trafik akışını oldukça rahatlatacak gibi görünüyor.
ŞİMDİLİK SADECE ATATÜRK CADDESİ’NDE
Şimdilik sadece Atatürk Caddesi’nde yol kenarına park edilen araçların sürücülerinden alınacak olan otopark ücreti, ilerleyen günlerde Öztrak ve Uğur Mumcu Caddelerinde de uygulanacak.
ÜCRET TARİFESİ
Edinilen bilgilere göre Tek-Park’ın yeni tarifesi şu şekilde: İlk 10 dakika ücretsiz, 10-30 dakika 2 TL, 1 saat 5 TL, 2 saat 6 TL, 3 saat 7 TL, 4 saat 8 TL.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yolcu - 7 yıl önce
amma soyguncu bir devletimiz var. trafikten rahatsız olan varsa yola çıkmasın. şuan trafik daha da kötü durumda. trafiğe çıkıp insanlara soruyormusunuz? durum nasıl diye! iyş bişeymiş gibi tekparkı geri getirdiniz. bunların hesabını millet zamanı gelince sorar...