Tek tabanca!

Çorlu'dan bağımsız olarak Tekirdağ Milletvekili Adaylığı'na soyunan Cenap Ersöz, şu günlerde büyük bir şaşaa içerisinde seçmenlerden oy isteyen partilerin aksine tek başına mütevazi imkanlarıyla seçim çalışması yürütüyor. İlçe ilçe dolaşarak Tekirdağlılar'dan oy isteyen Ersöz, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy'e de gelerek bağımsız Milletvekili Adayı olarak oy istedi. Kendini tanıtan el ilanlarını yine kendisi dağıtan Ersöz, şiir gibi sloganlarla oy istiyor

Tek tabanca!
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Cenap Ersöz, geçtiğimiz günlerde Çerkezköy'de seçim çalışması yaptı. Seçimlere bir hafta gibi kısa bir süre kala, partilerin şaşalı çalışmalarının yanında çok mütevazi bir tablo çizen Ersöz, kendi tanıtımını kendi yapıyor. Sade bir şekilde hazırladığı şiir gibi sloganlar yazdığı broşürlerini dağıtan Ersöz, Çerkezköylüler'den oy istedi.
BAĞIMSIZ ADAY
Çerkezköy ziyareti sırasında gazetemize de uğrayan Ersöz, "Demokrasi çoğunluğun egemenliği değildir. Demokrasi, insanların insanlar üzerinde egemenliğide değildir. İnsanların insanlara egemenliği saltanattır, padişahlıktır, sultanlıktır, krallıktır. Kör bir itaatle otoritenin önünde eğilenler kendi kendilerini köleleştirirler. İnsanlar geleceklerini, bir insanın iki dudağı arasından çıkacaklara emanet edemezler. İnsanlar ancak, tartışılmaz yasaların koruyuculuğuna güven duyarlar. Demokrasi yasaların egemenliğidir. Bu nedenle, ne Recep'e, ne Kemal'e, ne Devlet'e hizmet etmeye değil, halkın yararını ve güvenliğini gözetecek, doğruluk ve dürüstlükten taviz vermeyen, tartışılmaz, anlaşılır yasalar için Bağımsız Adayım" dedi.
GÜVENİYORSANIZ OY VERİN
Seçim broşürlerinde "Güveniyorsanız, benimsenemez gerçeklere, bulanık arayışlara, yıkıcı hesaplaşmalara, gerçekleşmeyecek düşlere oy verecek değilseniz. Bağımsız Milletvekili Adayınızım" diyen Cenap Ersöz, "Seçme özgürlüğü adı altında halka onaylattırılarak Recep'e, Kemal'e, Devlet'e hizmet etmeye seçilmiş vekillere, sizlerin öfkesi ve hiddetinden alacağım güçle, geleceğe güveni sağlayacak yasalar yapmadan sizlerin alınterinizle döşeli konforlu koltuklarında tek bir gün dahi geçirtmeyeceğime söz veriririm" diye seçmenlerine sesleniyor.
Çorlu'da 1952 yılında doğduğunu belirten Cenap Ersöz, Harita ve Kadastro Mühendisliği yaptığını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.