Tekirdağ’da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Tekirdağ'da da coşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Tekirdağ Valiliği Önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Etkinlikte Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tekirdağ’da 23 Nisan coşkusu
25 Nisan 2019 Perşembe 12:23

ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından etkinlikler sahil dolgu alanda öğrenciler tarafından yapılan gösteriler ile devam etti. Protokol üyeleri ve vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte, öğrenciler çeşitli gösteriler ile hünerlerini sergiledi. Etkinlikte ayrıca Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önce düzenlenen resim, müzik, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Etkinliklere, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, resmi kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.