Tekirdağ’da önemli toplantı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 17-21 Kasım tarihleri arasında 5 gün sürecek olan Devlet Personel Başkanlığı Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programına katıldı.

Tekirdağ’da önemli toplantı
19 Kasım 2014 Çarşamba 07:28

Tekirdağ’da Ramada Otel’de 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Devlet Personel Başkanlığı Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programı’nda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Devlet Personel Başkanlığı’nın tanıtım filmi izlenildi.
İlk konuşmayı Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu yaparak 5 gün sürecek olan programın içeriği ve amacı hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vali Vekili Tayyar Şaşmaz konuşma yaptı. Vali V. Tayyar Şaşmaz konuşmalarında bir yönetici de bulunması gereken özellikleri vurguladı.

Ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez “Kamu yönetiminin değiştiğini ve kamu hizmetinde vatandaşa karşı sorumlu olunduğu’’ konusunda vurgu yaparak konuşmasını tamamladı. Programa Ünsal Sığılı’nın Değişim Yönetimi ve İnovasyon konulu sunumu ile devam edildi.

Toplantıya katkılarından dolayı Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e de teşekkür plaketi takdim edildiği toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez, Vali V. Tayyar Şaşmaz, Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri de bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.