TEMA’nın Tekirdağ’da yeni faaliyeti

TEMA VAKFI'nın önemli çalışma alanlarından biri olan Çelenk ve Mutlu Gün Pano bağışlarını artık Tekirdağ ilinde de uygulamaya başladı.

TEMA’nın Tekirdağ’da yeni faaliyeti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:00

TEMA Vakfı Çerkezköy İlçe Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Ceylan yaptığı açıklamda;
“Türkiye genelinde Çelenk ve Mutlu Gün bağışları Çerkezköy’de faliyet gösteren Gökçe Çiçek işbirliğle Tekirdağ ilininde katılımıyla artık 20 ilde alınabilmektedir.
 
Çerkezköy İlçemiz TEMA  Vakfı çalışmalarında her zaman hem bireysel hem de kurumsal olarak tüm etkinliklere rekor düzeyde katılım sağlamaktadır. Bu vesile ile tüm gönüllülerimize  tekrar çok teşekkür ederiz.
Son olarak  ilçemizden Vakfımıza destek olmak için yapılan anlamlı bir anlaşmayı duyurmak istiyoruz.Vakfımızın her etkinliğinde yer alan  gönüllülerimiz, son iki yıldır da   İstanbul  Maratonunda TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi için koşarak bağış toplayan Sevgili  İncihan Gökçe ve M.Günay Gökçe çiftinin işletmeciliğini yaptığı Gökçe Çiçek Vakfımızın anlaşmalı çiçekçisi olmuştur.
Gökçe Çiçekçilik sayesinde Tekirdağ genelinde Nikâh, açılış, düğün gibi özel günlerde TEMA Mutlu Gün Panosu ile dostlarınızın sevincine ortak olabilir; cenaze törenlerinde ise TEMA Çelenk ile sevdiklerinizin üzüntüsünü paylaşabilir ve yaşadıkları acıyı bir nebze de olsa hafifletebilirsiniz.
Sevgili İncihan Gökçe ve M.Günay Gökçe  Çelenk ve Mutlu gün panosu siparişlerini teslim ederken de  fark yaratıyorlar.TEMA Tişörtleri ile her an her yerde  gönülden destek olduklarını belli ediyorlar.Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Çelenk ve Mutlu gün panosu siparişlerinizi; [email protected] e-mail adresimize ileterek ya da 444 51 81 numaralı telefondan bizlere ulaşarak verebilirsiniz. Ayrıca, www.tema.org.tr web sayfamızda yer alan online bağış ekranımızı kullanarak da çelenk ve mutlu gün panosu bağışında bulunabilirsiniz.Bağışlarınız artık Tekirdağ genelinde Gökçe Çiçekçilik sayesinde sevdiklerinize ulaşabilecek.
Vakfımız, aşağıda belirtilen 20  ilde Çelenk/Mutlu gün panosu hizmeti sunmaktadır.
ÇELENK/PANO HİZMETİ SUNMAKTA OLDUĞUMUZ ŞEHİRLER
Ankara-Edirne -İstanbul-Eskişehir-İzmir-Gaziantep-Adana-İzmit-Antalya-Manisa
Aydın-            Mersin-Balıkesir (Körfez Bölgesi)-Muğla (Bodrum)-Bursa -Denizli-Yalova
Samsun-Konya-Tekirdağ
Acınızı da Sevinicinizi de Paylaşıyoruz.Korona salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde sevdiklerinizin özel anlarında yanında olamasanız da onları düşündüğünüzü hissettirmenin bir yolu var. Çelenk ve Mutlu Gün Pano siparişi ile Vakfımıza bağışta bulunarak sevdiklerinize kalıcı unutulmaz bir hediye verebilirsiniz” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.