Temsil hakkımız azalıyor

Partilerin, Tekirdağ milletvekili adaylarını açıklamalarıyla birlikte Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın ülke siyasetinde temsil hakkı iyice aşağılara indi. Listelere Çerkezköy’den 4 isim girebilirken, bu sayı Kapaklı ve Saray’da sıfır.

Temsil hakkımız azalıyor
23 Mayıs 2018 Çarşamba 14:09

KAPAKLI VE SARAY ADAY ÇIKARTAMADI
Siyasi partiler, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için milletvekili adaylarını açıkladı. Tekirdağ’da CHP listesinde 1, MHP listesinde 2 ve AKP listesinde ise 1 Çerkezköylü aday kendine yer bulurken; Kapaklı ve Saray’da milletvekili aday adayı olan isimler partileri tarafından adaylığa layık görülmedi.

LİSTELERDE ÇERKEZKÖY’DEN 4 İSİM VAR
Çerkezköy’den; Candan Yüceer CHP 3. sıradan, Koray Önsel MHP 1. sıradan, Recep Çalışkan MHP 4. sıradan ve Abdullah Öğe ise AKP 6. sıradan milletvekili adayı gösterildi. AKP Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise 27. dönem için milletvekili adayı gösterilmedi.

ÇALIŞKAN VE ÖĞE’YE ŞANS VERİLMİYOR
Kesinleşen listeler kulislerde bomba etkisi yaratırken, bu 4 Çerkezköylü isimden sadece CHP’li Candan Yüceer’in milletvekilliğine kesin gözüyle bakılıyor. Yüceer’e en yakın isim ise MHP’li Koray Önsel olarak göze çarpıyor. Vatandaşlar Recep Çalışkan ve Abdullah Öğe’nin milletvekili olma şansının çok düşük olduğunu ifade ediyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.