Temsili Atatürk'ün küfrüne tepki

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları tarafından CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamalarında Atatürk’ü temsili olarak canlandıran Gökhan Akyüz’ün tören esnasında sarf ettiği küfür ve hakaret içeren sözler belediye binası önünde yapılan basın açıklamasıyla kınandı

Temsili Atatürk'ün küfrüne tepki
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:55

 AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları adına basın açıklamasında bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Atatürk’ü temsili olarak canlandıran Gökhan Akyüz’ün ve organizasyonu düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin olaya mantıklı bir açıklama getirmesi gerektiğini söyledi.

 

Ünal, AK Parti Tekirdağ İl kadın Kolları adına yaptığı açıklamada CHP’li belediyenin özür dilemesi gerektiğini belirterek, “CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamalarında Atatürk’ü temsili olarak canlandıran Gökhan Akyüz’ün tören esnasında söylediği sözler kadınları, erkekleri ve tarihini seven tüm vatandaşlarımızı rencide edici niteliktedir. Gökhan Akyüz’ün hakaret, küfür, sinkaf içeren o kötü sözlerini tekrar etmek istemiyoruz; sözleri artık herkes duydu. Atatürk’ü temsili olarak canlandıran kişi o sözleri, o küfür ve hakaretleri belediye protokolünün önünde çekinmeden yapabilmiştir.

 

“BÖYLE BİR ŞEYE NASIL MÜSAADE EDİLİR?“

 

O sözler Atatürk’e hakarettir, kadınlara ve erkeklere hakarettir, tarihimize hakarettir.  O sözleri sarf eden kişi o an program dışına çıkarılmalıydı. Tekirdağ’ın böyle kötü haberlerle gündeme gelmesini istemiyoruz.

 

“CHP İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

 

CHP’li belediyeden ve küfrü yapan kişiden çok net ifadelerle özür bekliyoruz.  CHP’li belediyenin marifeti temsili Atatürk’e küfür ettirmek olmamalıydı. “O sözler sanatçıyı bağlar” şeklindeki bir açıklamayla bu iş kapatılamaz. O sanatçı o hakaretleri ve küfürleri evinin balkonundan yapmadı, Tekirdağ’da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı bir etkinlikte, halkın ve protokolün önünde yapmıştır.

 

“CHP LAF VE MAZERET ÜRETMESİN”

 

CHP laf ve mazeret üretmesin. “O sözler sanatçıyı bağlar” demek ayıba ortak olmaktır. Tekirdağlı kadınlardan, Tekirdağ halkından özür dilenmediği sürece o küfürler CHP’yi, CHP’li Belediye Başkanını da bağlar.  Biz Tekirdağlı kadınlar, biz AK Partili kadınlar olarak küfürlerinden dolayı Gökhan Akyüz’ü, böyle kötü bir olaya fırsat tanıdığı için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini protesto ediyoruz. Özür dileninceye kadar protestomuz sürecek. “ifadelerini kullandı.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.