Tetik’ten ÇTSO Yönetimine ziyaret

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, Müdür Yardımcısı Reşat Çakır ve Gelir Uzmanı Recep Güler Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy TSO Yönetimi’ni ziyaret ederken, Müdür Tetik, 2014 yılı cari dönemi ve borç yapılandırmaları hakkında bilgilendirmede bulundu

Tetik’ten ÇTSO Yönetimine ziyaret
03 Mart 2015 Salı 18:18

 ÇTSO YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 26 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette Tetik’e Çerkezköy Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Reşat Çakır ve Gelir Uzmanı Recep Güler eşlik ederken, Tetik ve beraberindekileri Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin, İsmail Akın Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün karşıladı.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

ÇTSO Yönetimi, ziyaretlerinden ötürü Ahmet Tetik ve beraberindekilere teşekkürlerini iletirken, görevlerinde de başarılar diledi. Ziyaret esnasında, 2014 yılı cari dönemi hakkında ÇTSO Yönetimine bilgi veren Ahmet Tetik, “2014 yılı cari dönem tahakkuku 435 milyon 147 TL iken, tahsilat oranı ise 422 milyon 947 TL” açıklamasında bulundu.

7 BİN 430 KİŞİ BORÇ YAPILANDIRMASI İÇİN BAŞVURDU

Kamuoyunda Torba Yasa olarak da bilinen 6552 sayılı kanunun ardından beklentilere de değinen Tetik, “17 bin 683 borçlu mükelleften 143 milyon TL beklenti vardı ancak 7 bin 430 kişi borç yapılandırma için başvurdu. Buradan gelecek miktar ise 55 milyon TL” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.