Tever'den ÇTSO'ya tam not!

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'yı ziyaret eden ÇTSO'nun önceki Başkanı Dursun Tever, tadilat çalışmalarını "Çok güzel olmuş" diyerek beğenisini dile getirdi. Tever, Kozuva'nın inşaattan anlamasının yapılan tadilat çalışmalarına yansıdığını belirterek, "Tüm ayrıntılar düşünülmüş. İnşaatçı olman dolayısıyla kullanışlı şeyler yapmışsınız" dedi

Tever'den ÇTSO'ya tam not!
08 Mart 2014 Cumartesi 07:19

ÇTSO'nun (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) eski Başkanı Dursun Tever, ÇTSO'nun yeni yüzünü "Çok güzel olmuş" diyerek beğendiğini dile getirdi. Önceki gün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na gelen Dursun Tever, Başkan Süleyman Kozuva'yı ziyaret etti.
KOZUVA BİNAYI GEZDİRDİ
ÇTSO'yu ziyaret eden önceki Başkan Dursun Tever'e binayı dolaştıran ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, yapılan yeni düzenlemeler hakkında tek tek bilgi verdi. Personel hizmetlerinden Başkanlık makamına kadar, Meclis Salonu'ndan Mescite varıncaya kadar tüm binayı dolaşan Dursun Tever, "Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Tüm ayrıntılar düşünülmüş. İnşaatçı olman yapılanlara yansımış. Bu tadilat Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı bir 10 yıl rahat götürür" ifadelerini kullandı.
MECLİS'İ 36 KİŞİLİK DÜŞÜNDÜK
Sadece proje çalışmalarına 3 ay gibi bir süre harcadıklarını vurgulayan Süleyman Kozuva, "İnşaat Komisyonumuzun da çok emeği oldu. Tüm ayrıntılar düşünüldü. Üç ay projesi üzerinde çalıştık. Üç kez proje değiştirdik. Sonunda bunlarda karar kıldık" dedi. Meclis Salonu’nun kamera sistemine değinen Dursun Tever, "Meclis'e kamera koymanız iyi olmuş" dedi. Bunun üzerine Meclis Salonu’nda son teknolojiyi kullandıklarını anlatan Kozuva, "Meclis üyeleri konuşma yaptıkları zaman kamera konuşanı zumluyor. Ekranda konuşmayı yapan Meclis Üyesi oluyor. Meclis'te üye sayımız 24. Ancak biz ilerde üye sayısı artar diye Meclis Salonu'nu 36 üyeye göre dizayn ettik. Ben önümüzdeki yıllarda Odamızın üye sayısının 5 bini geçeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
PARAYI BİRİKTİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Yapılan tadilat çalışmalarını beğenen ve Başkan Süleyman Kozuva'ya "Odaya güzel bir hizmet yapmışsınız" diyerek teşekkür eden Dursun Tever, "Biz de tadilat yapmayı düşünüyorduk ancak kısmet olmadı" açıklamasında bulundu. Aynı şekilde Tever'e teşekkür ederek karşılık veren Kozuva, şunları dedi: "Siz parayı biriktirmeseydiniz biz bunları yapamazdık. Geldiğimizde sizin biriktirdiğiniz parayı bulduk. Biz de bunu değerlendirdik. Tabii bir de Rıfat Bey destekledi. TOBB Başkanımıza yazıyla tadilat yapmak istediğimizi bildirdik. O da onay verdi. Para olmasaydı bunları düşünmenin de bir faydası olmazdı. Biz de size teşekkür ediyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.