Tır parkı Temmuz ayında faliyete geçecek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tamamlandığı zaman 170 Tırın park etmesine imkan tanıyacak olan Tır parkının Temmuz ayı içerisinde faliyete geçeceğini söyledi.

Tır parkı Temmuz ayında faliyete geçecek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Haziran 2022 Cuma 10:42

Çerkezköy’ün Çorlu istikameti yol kenarındaki tır parklanmasının önüne geçecek olan Veliköy Mahallesinde yapılan Tır Parkında çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’de faliyet gösteren muhtarlarla bir araya gelen başkan “Akay, Veliköy  Mahallemizde yapımı devam eden Tır Parkı bitmek üzere. Aydınlatması yapılıyor, kantarı geliyor. İnşallah Temmuz ayı itibari ile Çerkezköy girişindeki bu tır yükünü, yoğunluğunu kaldıracağız. Çerkezköy’ü inşallah bu kaostan kurtarmış olacağız” dedi.

İçerisinde şoförlerin çay kahve içebileceği sosyal donatı alanı da olacak olan 53 dönümlük alan lojistik firmalarının da faliyet göstermesine imkan verecek şekilde duzenlenecek ve gümrükleme işlemlerinin yapılacağı Tır Parkında, kantar da bulunacak.

Tır parkını Çerkezköy Belediyesi’nin iştiraki olan Çerkezköy Tarımsal Kimya End. Ürünleri A.Ş. işletecek ve  Tır Parkının giriş ve çıkışlarında Çorlu yolunun trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.