Tiyatro kursiyerlerine sertifikaları verildi

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından başlatılan Tiyatro kursunu tamamlayan kursiyerler için sertifika düzenlendi. Genç kursiyerler hazırladıkları kısa metrajlı film ile büyük beğeni toplarken, kurslarını başarı ile bitiren öğrencilerin mutlulukları da yüzlerinden okundu

Tiyatro kursiyerlerine sertifikaları verildi
30 Ağustos 2015 Pazar 19:28

KATILIM YOĞUN OLDU

Kent Konseyi Tiyatro kursunu tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Çerkezköy Kent Konseyi hizmet binasında düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

24 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA VERİLDİ

Sertifika töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Kent Konseyi olarak Çerkezköylülere yeni hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de düzenlediğimiz tiyatro kursuydu.  Öncelikle çocuklarını bu kursa gönderen velilere çok teşekkür ediyorum. İki buçuk ay boyunca yaklaşık 144 saatlik eğitimin sonunda bugün 24 öğrencimize sertifika vereceğiz. Tekrardan kurs hocalarımıza, öğrencilerimize, velilerimize ve her platformda yanımızda Çerkezköy Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SERTİFİKALARI TESLİM EDİLDİ

Yapılan konuşmanın ardından tiyatro kursiyerleri tarafından hazırlanan kısa metrajlı film izlettirildi. Filmin ardından da kursu başarı ile bitiren öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.