T.M.S. Jeopolitik Analiz semineri düzenledi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi üyelerine yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, geçtiğimiz gün bir seminer düzenledi.

T.M.S. Jeopolitik Analiz semineri düzenledi
18 Temmuz 2007 Çarşamba 08:27

Türk Metal Sendikası'na ait Mustafa Özbek Huzur Evi Sosyal Tesisleri'nde Türk Metal Sendikası tarafından düzenlenen seminere ekonomist ve gazeteci Doçent Doktor Yaşar Hacısalihoğlu konuşmacı olarak katıldı.

SİYASET VE EKONOMİ ANLATILDI

Geçtiğimiz gün Mustafa Özbek Huzur Evi Sosyal Tesisleri'nde Türk Metal Sendikası üyelerine verilen seminerde üyelere eğitim ve ülke gündemi ile ilgili öenmil bilgiler verildiğini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak "Üyelerimize eğitim konusunda da hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu amaçla da üyelerimize yönelik olarak ülkemizin önde gelen ekonomist, danışman ve gazeteci Doç. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu konferans verdi. Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen konferansta üyelerimiz Doç. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu tarafından bilgilendirildi. Geçtiğimiz gün düzenlenen ve siyaset ile ekonomi ağırlıklı gerçekleştirilen konferans sabah saat 09.30'da başladı öğlen saat 14.00 civarlarında da sona erdi"

JEOPOLİTİK ANALİZLER SUNULDU

"Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize verdiğimiz sosyal, kültürel ve diğer hizmetlerimiz devam ediyor. Neredeyse her gün biraz daha değişen ülke şartları, ekonomi durumu, politika, siyaset, hükümetin icraatları, yaptıkları ve yapmadıkları ile Jeopolitik analizler sunuldu. Doç. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu tarafından verilen seminerin üyelerimiz için faydalı ve yararlı olduğunu inanıyorum. Üyelerimiz için düzenlediğimiz bu tür seminer, konferans ve sosyal etkinliklerimiz ile gezilerimiz devam edecek. Ayrıca sendikamıza ait olan ve Ankara'da bulunan Büyük Anadolu Oteli'nde gruplar halinde devam eden MES eğitimleri ile de üyelerimizi bilinçlendirmeye, bilgilendirmeye ve eğitim vermeye devam ediyoruz.

MES eğitimlerimizde de Atatürkçülük, sendikal ilişkiler, endüstri ilişkileri, insan ilişkileri ve iletişim, genel ekonomi ve toplam kalite yönetimi konuları veriliyor. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak her zaman üyelerimize hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde üyelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.