Tokatlılar iftar sofrasında buluştular

Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki gün dernek binası önünde iftar programı düzenlendi.

Tokatlılar iftar sofrasında buluştular
20 Mayıs 2019 Pazartesi 16:42

SİYASİLER DE İFTAR PROGRAMINDA YER ALDI
Çerkezköy Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir iftar programına gelen davetlileri iftarın verildiği Zümbüller Sokak girişinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladı. İftara Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve ilçe yönetiminin yanı sıra MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Müftü vekili Mahmut Öztekin, meclis üyeleri, STK başkanları, dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI
İftar programında konuşan Tokatlılar Kültür yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, “Başı rahmet, ortası marifet, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ve güzel Ramazan akşamında iftar soframızı gönül soframızı paylaşarak bizleri onurlandırdınız. Her birinize şahsım ve dernek yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbimden tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri, kabul eylemesini niyaz ediyorum. Bu güzel buluşmanın tertibinde maddi manevi yardımlarını esirgemeyen çok kıymetli dernek yönetimimize, hayırsever iş adamlarımıza ve yemekleri ile lezzet sunan değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bizi tekrar gönül sofrasında buluşturmayı nasip etsin” dedi. İftar programında bulunan Çerkezköy Müftü vekili Mahmut Öztekin’in okuduğu dua ile iftara katılanlar oruçlarını açtı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.