Tokatlılardan Başkan Akay’a ziyaret

Çerkezköy Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Tokatlılardan Başkan Akay’a ziyaret
18 Ocak 2019 Cuma 20:14

BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir ve yönetimini makamında ağırladı. Çerkezköy Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Çerkezköy’de bulunan sivil toplum örgütlerine, hemşeri derneklerine olan katkı ve desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek, yeniden Belediye Başkan Adayı olması dolayısı ile tebrik edip, başarılar diledi.

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çerkezköy Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kentimizdeki sivil toplum örgütlerinin, hemşeri derneklerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.