Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin ilçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği Toplu Sünnet ve Nikah Şöleni kayıtları bu yıl da başladı

Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni kayıtları başladı
28 Mayıs 2017 Pazar 16:34

BAŞVURLAR HALK MASALARINA YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi’nin, Çerkezköy'de yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Toplu Sünnet etkinliklerinin kayıtları başladı. İlçe sınırları dahilinde ikamet eden 5-10 yaş aralığında bulunan (2007-2012 yılları arasında doğan) çocukların toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat ederek başvurularını yapabilecekler. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar 15 Haziran tarihine kadar Belediye'ye giderek başvurularını tamamlayacaklar. Kayıtların tamamlanmasının ardından sünnet olan çocukların sünnetleri Ramazan Bayramı’ndan sonra ücretsiz olarak yapılmaya başlanacak.
KAYITLARI EVLENDİRME MEMURLUĞU ALACAK
Çerkezköy Belediyesi'nin, ilçe sınırları içerisinde yaşayan gençler ve nikah yaptıramamış çiftler için her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ve Çerkezköy halkının da şahitliğinde yeni bir hayata adım attığı Toplu Nikah Töreni için de kayıtlar alınmaya başladı. Çerkezköy Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdiği Nikah Töreni için kayıt yaptıracak olan çiftler, Çerkezköy Belediyesi Halk Masasına 15 Haziran’a kadar şahsen müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.