TP reklamı Çerkezköy'de çekildi

Türkiye Petrolleri, ulusal kanallarda dünden itibaren yayımlanmaya başlayan reklamını Çerkezköy'de iki ay kadar önce hizmete giren Yurt Kesim Petrol İstasyonu'nda çekti. 60 kişilik ekip 10 saniyelik reklamı iki saatte çekti

TP reklamı Çerkezköy'de çekildi
05 Temmuz 2014 Cumartesi 07:50

Türkiye Petrolleri, reklam filmini Çerkezköy'de çekti. Ulusal kanallarda dünden itibaren yayınlanmaya başlayan reklam filmi için yaklaşık iki ay önce hizmete giren Yurt Kesim Petrol İstasyonu tercih edildi.
REKLAM ÇERKEZKÖY'DE ÇEKİLDİ
Türkiye Petrolleri'nin bayisi olarak 2 Mayıs 2014 tarihinde Çerkezköy'de hizmete giren Yurt Kesim Petrol, 300 bayii arasından seçilerek reklam filmi için mekan olarak kullanıldı. Türkiye Petrolleri'nin tanıtım ve reklamı için çekilen 10 saniyelik reklam filmi için Çerkezköy'de 60 kişilik bir ekip iki saat çalıştı.
YÜZDE YÜZ MİLLİ
Reklam filminde yurt dışından gelen bir ailenin benzin istasyonu ararken Türkiye Petrolleri'ne gelmesini konu edinirken, top oynayan bir çocuk ve yol kenarında karpuzcu görüntülerine de yer veriliyor. Tamamı Çerkezköy'de çekilen reklam filminin karpuzcusu ise Kızılpınar güzergahı üzerine hazırlanan sette çekildi. Benzin İstasyonu'na oldukça hummalı bir çalışma ile çekilen reklam filminde Türkiye Petrolleri'nin 'Yüzde yüz milli" vurgusu yapılıyor.
Bu arada, Türkiye Petrolleri'nin sermayesinin tamamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ait.Yurt Kesim Petrol İstasyonu'nun ortağı Rahmi Yılmaz, "Türkiye genelinde halihazırda Türkiye Petrolleri'nin 300 bayii bulunuyor. Bu bayiler içerisinde Çerkezköy Bayisii olarak bizim seçilmemiz, doğrusu bizi mutlu etti. İki ay kadar önce açılışımızı yapmıştık. Açılışta Türkiye Petrolleri Genel Müdür Yardımcısı buraya gelmişti. Öğrendiğimiz kadarıyla istasyonu çok beğenmiş ve reklam filminin de burada çekilmesi talimatını vermiş."diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.