Trabzonspor için bir araya geldiler

Çerkezköy’de ikamet eden ve Trabzonspor’a gönülveren gençlerden oluşan Trabzonsporlular Grubu,  önceki gün Çerkezköy belediye binası önünde bir araya gelerek ‘Trabzonspor için bir meşale de sen yak’ kampanyasına destek olduklarını ve her zaman Trabzonspor’un yanında olduklarını belirttiler.

Trabzonspor için bir araya geldiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:03

KONSERE KATILDILAR   
Çerkezköy’de yaşayan Trabzon kökenli gençler başta olmak üzere Trabzonspor’a gönül veren gençlerin oluşturduğu Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu, pazar günü İstanbul Sütlüce sahilinde Trabzonspor’a destek amaçlı düzenlenen konsere katıldılar. Trabzonspor için her türlü katkı ve desteği yapmaya hazır olduklarını belirten Çerkezköy Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu Lideri Okan Akkuş, etkinliğe katılan tüm takım taraftarlara teşekkür etti.
 ‘1 MEŞALE DE SEN YAK”
Okan Akkuş, İstanbul Sütlüce’de yapılan etkinliğin çok iyi ve büyük ilgi gördüğünü de belirtti. Akkuş,  “Çerkezköy Gençler Trabzonspor Taraftar Grubu olarak Trabzonspor için ‘1 meşale de sen yak’ organizasyonumuz kapsamında 28 Temmuz akşamı İstanbul Sütlüce Sahili'nde sanatçı Hilmi Yerekaban, İslam Yıldız ve Ekin Uzunlar konserine yoğun bir katılım sağladık. Katılımımızla Sütlüce’de Çerkezköy’den çok büyük bir taraftar grubu olduk. Katılımımızda Ahmet Ağaoğlu Başkanımızın yanında yerimizi aldık” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.