Trafik çözümü için toplantı yapılacak

Çerkezköy’ün her geçen gün nüfusunun artması nedeniyle çileye dönüşen trafiği için Cuma günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan gelecek olan yetkililer ile Çerkezköy Belediyesi’nde bir toplantı gerçekleştirilecek

Trafik çözümü için toplantı yapılacak
28 Eylül 2016 Çarşamba 20:23

FİKİR ALIŞVERİŞİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
 
Çerkezköy Belediyesi’nde gerçekleştirilecek olan toplantıda, özellikle akşam saatlerinde Çerkezköy altı yol kavşağında meydana gelen ve vatandaşları çileden çıkaran trafik için Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan gelecek olan yetkililer ile Çerkezköy Belediyesi yetkilileri arasında trafiğin çözümü konusunda fikir alışverişi gerçekleştirilecek.
 
3 FARKLI PROJE GÖRÜŞÜLECEK
 
Söz konusu toplantıda Çerkezköy Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi başta olmak üzere 6 yol kavşağına bağlanan tüm hatlar üzerinde 3 farklı proje masaya yatırılacak. Projeler kapsamında Çerkezköy’ün ana caddelerinin tek yön gidiş ve tek yön geliş olacak şekilde trafiğin nasıl rahatlatılabileceği konusunda fikirler masaya yatırılıp çözüme kavuşturulacak.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
işte bu - 8 yıl önce
tek yön gidiş tek yön geliş cook iyi olur sokalarda rahatlar
Misafir Avatar
Bülent Akkoç - 8 yıl önce @işte bu
Canım Türkiye'm de İnsan hariç her ne hikmetse herşey düşünülüyor. Yollar genişletilsin, tek yön trafik olsun, yarın yetmedi yolların üzerine viyadükler yapılsın vs. vs. yeni şeyler yaparak sadece sorunları ertelersin. Sorunların çözülmesi için sorunun kaynağına inilmesi gerektiğini artık anlayalım.