Trafik ve Asayiş Büro bilgilendirici broşür dağıttı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafınca son zamanlarda sıkça yaşanan telefon ile dolandırıcılık olayına önlem amaçlı ve kasksız motorsiklet kullanımı, Çerkezköy Tır Parkı'nın önünde yapılan tır parklarının yasak olması nedeniyle sürücülere ve vatandaşlara Çerkezköy Belediye Meydanı ve Gümrük önünde broşür dağıttı. Yine Toplum destekli polislik birimleri tarafından dolandırıcılık, hırsızlık olayına önlem amaçlı broşür dağıtıldı

Trafik ve Asayiş Büro bilgilendirici broşür dağıttı
24 Eylül 2014 Çarşamba 07:49

TELEFON DOLANDIRICILIĞINA KARŞI UYARDILAR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince hazırlatılan ve halka dağıtılan telefon dolandırıcılığına önlem amaçlı broşürlerde vatandaşları dolandırmak için kullanılan yöntemler ve bunlara karşı alınacak tedbirler yer alıyor.
 
YASAK PARK VE KASKSIZ MOTORSİKLET KULLANIMI İÇİN UYARDILAR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ise Çerkezköy Tır Parkı dışına park edilen ve tehlike arz eden tırların şoförlerine bilgilendirme amaçlı broşürler dağıttı. Tır parkı dışına tırların park edilmemesi konusunda şoförler uyarıldı. Yine Çerkezköy Belediye Meydanı önünde kasksız motorsiklet kullanımı için motorsiklet sürücülerine broşür dağıtılırken bilinçli sürücülere teşekkür edildi.
 
HALKA TEK TEK ANLATILDI
Toplum destekli polislik birimleri de olası bir hırsızlık ve dolandırıcılık olayında yapılması gerekenleri broşür halinde vatandaşlara dağıtırken, asayiş ekipleri halka tek tek anlatarak yaşanılacak bir olaya karşı vatandaşı bilinçlendirdi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.