Trafonun kabloları çalındı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü yayımlamış olduğu basın açıklamasıyla, Yeniçiftlik’i besleyen 7 adet su kuyusuna enerji veren trafonun kablolarının hırsızlık olayı ile tahrip edildiğini bildirdi

Trafonun kabloları çalındı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Eylül 2019 Perşembe 11:59

TESKİ’DEN BASIN AÇIKLAMASI GELDİ
TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdildi: “30.08.2019 tarihinde kurumumuza ait, Yeniçiftliği besleyen 7 adet su kuyusuna enerji veren 400 kVA direk tipi trafomuzun AG besleme kabloları (3x150+70 Cu-Bakır) hırsızlık olayı ile tahrip edilmiştir.
TUTANAK TUTULDU
Olay sonrası Bölge Jandarma ekiplerine ihbar edilerek olay yerinde tutanak tutturulmuştur.
VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEDİ
Hırsızlık sonrası tahrip edilen kablolar TESKİ Enerji Yönetimi Şube Müdürlüğü ekiplerince yenilenerek su kuyularına enerji verilmiştir. Buna bağlı olarak bölgenin suyu da verilmiştir ve vatandaş mağduriyeti ortadan kaldırılmıştır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.