Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği kuruldu

Kuruculuğunu Rüstem Tuna, İsmail İmren, Fatih Saraç, Sevim Boncuk, Özcan Özkan, Nadir Kıray ve Erdinç Turan'ın yaptığı Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği Gazi Osman Paşa Mahallesi Köse Sokak No:6/2/3'te faaliyete girdi

Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği kuruldu
06 Ekim 2016 Perşembe 13:41

KAMUOYUNU AYDINLATMAYI İLKE EDİNMİŞTİR

Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Rüstem Tuna, derneğin faaliyetleri ve amacı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Tuna açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Bölgemiz Esnaf, Tüccar, Çiftçi, Sanayici, Kooperatif, Site ve Apartman Yönetimi, Vakıf, Dernek ve Siyasi Partilerine hizmet veren meslek mensuplarını, stajyerlerini bir araya getirmeyi, eğitmeyi ve ilgili kamuoyunu aydınlatmayı ilke edinmiştir.

DERNEĞİN AMACI

İnsan hakları evrensel ilkelerinin, düşünce inanç ve girişim özgürlüklerinin, laik hukuk devletinin, katılımcı demokrasi anlayışına katkı sağlayarak muhasebe ve denetim mesleğinin güvenilirliğini, bağımsızlığını ve demokratikliğini geliştirmeyi amaçlar.

Dernek, Atatürk’ün öngördüğü hedef ve ilkeler doğrultusunda ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyini yakalama ve geçme anlayışı içinde kadın-erkek eşitliğini siyaset, ekonomi ve eğitim açısından gözeten iş insanlarının toplumun öncü ve girişimci bir grubu olduğu inancıyla, yukarıda sunulan ana gayenin gerçekleşmesini sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştirir.

TRAMDED, Türk muhasebe ve denetim meslek mensupları adına, bu çerçevede oluşan görüş ve önerilerini çeşitli platformlarda muhataplarına, ulusal ve uluslararası kuruluşlara, kamuoyuna, doğrudan ya da dolaylı olarak her türlü iletişim araçları ile ileterek yukarıdaki amaçlar doğrultusun da düşünce ve hareket birliği oluşturmayı hedefler, diyoruz.

UYGULANMA BİRLİĞİ SAĞLANMASI HEDEFLENMEKTEDİR

İlk Etkinliğimiz ;  Ülkemiz kamuoyu gündeminde de geniş bir yer tutan 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili kanunun uygulanması ile ilgili Çerkezköy'de ki Vergi, SGK yetkilileri ile kendi içimizden eğitimcilerin katılacağı bir PANEL ile meslek mensuplarının ve çalışanlarının uygulamaya dönük bilgilendirilmesi ve uygulama birliği sağlanması hedeflenmektedir.

11 EKİM'DE PANEL DÜZENLENECEK

PANEL etkinliğimiz  11.10.2016 Salı günü Saat 14:00 Güneşler Otel Salonunda yapılacaktır. Konuşmacılar Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik, SGK Çerkezköy Merkez Müdürü Hasan Türkan  ve SMMM-Bağımsız Denetçi Fatih Saraç.

MESLEKTAŞLARI ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu bilgilere göre Derneğimizin kuruluşunun ve Panel faaliyetinin Basınınız aracılığı ile yayınlandığı bölge kamuoyuna duyurulmasına katkıda bulunmanıza Yönetim Kurulumuz ve Meslektaşlarım adına şimdiden teşekkür ederim"  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Akkoç - 8 yıl önce
amaçları kağıt üzerinde kalan türk insanına faydasız bir dernek daha kuruldu demek.