TRAKYAKA ve TÜRKONFED Tekirdağ’ın yerel dinamiklerini masaya yatırdı

Trakya Kalkınma Ajansı ve TÜRKONFED tarafından yürütülen proje kapsamında ilk çalıştay Tekirdağ’da düzenlendi.

TRAKYAKA ve TÜRKONFED Tekirdağ’ın yerel dinamiklerini masaya yatırdı
02 Ekim 2014 Perşembe 07:54

Trakya Kalkınma Ajansı merkezinde düzenlenen ilk çalıştaya kamu kurum kuruluşları, girişimciler, Namık Kemal Üniversitesi temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, TÜRKONFED ekibi ve Ajans uzmanları katıldı. Çalıştayda Tekirdağ ilinin mevcut sosyo-ekonomik durumu masaya yatırılarak ilin geleceği hakkında vizyon ortaya konuldu.

GÖRÜŞMELER YAPILDI
Çalıştay sonrası Tekirdağ’ın yatırım ortamı ve 2023 vizyonunun belirlenmesi ve bu vizyona yönelik neler yapılması gerektiği konularında Özcanlar Köfte sahibi Mestan Özcan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sami Kayın ve Müteahhit Ahmet Gül ile görüşmeler yapıldı.

ÇALIŞTAY EDİRNE VE KIRKLARELİ’NDE DE YAPILACAK
Trakya Kalkınma Ajansı ve TÜRKONFED tarafından yürütülen “Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler ve Yatırım Ortamı İl Raporları” konulu proje kapsamında Trakya Bölgesinin kalkınmasına yönelik yerel dinamikler analiz edilerek Bölgenin yatırım ortamının etkin değerlendirilmesine yönelik öneriler hazırlanacak. Bu kapsamda ilki Tekirdağ’da düzenlenen çalıştay, Edirne ve Kırklareli illerinde de düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.