TREDAŞ VE TREPAŞ ÇERKEZKÖY'DE YENİ YERİNDE

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada abonelere daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla 2001 yılının Temmuz ayında kurulan Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün, yeni hizmet binasına taşındığı açıklandı.

TREDAŞ VE TREPAŞ ÇERKEZKÖY'DE YENİ YERİNDE
16 Nisan 2014 Çarşamba 07:49

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada abonelere daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla 2001 yılının Temmuz ayında kurulan Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün, yeni hizmet binasına taşındığı belirtildi.
Sorumluluk alanı içerisindeki Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da toplam 102 bin aboneye hizmet verdiklerini belirten TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü yetkilileri, "Şirketimiz Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde toplam 934 bin aboneye hizmet vermektedir. Abonelerimize kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek adına özverili bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü, Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde, TREPAŞ ise Fevzipaşa Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi Kulalar Sokak No 2’de hizmetlerine devam edecektir" açıklamalarında bulundu.
Yetkililer, yeni kiralanan hizmet binasının yapılan çalışmalar neticesinde son halini aldığını kaydetti
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Halit Yaşaroğlu - 10 yıl önce
tredaş veya trepaş, otomatik ödeme talimatı verilirken hangisi kullanılacak.
barbaros - kumbağ / tekirdağ için