TSD’ye tekerlekli sandalye yardımı

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne 5 adet manuel tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

TSD’ye tekerlekli sandalye yardımı
15 Eylül 2015 Salı 16:40

5 ADET MANUEL SANDALYE YARDIMINDA BULUNDULAR

Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş, arkadaş çevrelerinden toplamış oldukları yardımlar ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne 5 adet manuel tekerlekli sandalye yardımı yaparak, dernek üyesi 5 engelli vatandaşın daha sandalye ihtiyacını karşıladılar.

“YARDIM İÇİN ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ”

Derneğe yapılan 5 adet manüel tekerlekli sandalyenin alınmasında katkısı olanlardan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi Süheyla Usta, yardımlarla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Biz bu işi hep devam ettireceğiz. 5 tekerlekli sandalye yardımında bulunduk, ama bitmeyecek bu hep devam edecek. Bayramdan sonra da yardımlarımız sürecek. Biz yaptığımız bu yardımlarla Çerkezköy’de yaşayan birçok kişiyi yardım yapmaya teşvik etmeye çalışıyoruz. Çerkezköy basınında yer alan haberlerde de bu sebeple yer almak istiyoruz. Yardım için insanın yüreğinin de zengin olması gerekiyor. Herkesin yapacağı maddi ve manevi bir yardım vardır. Bu yardımların sürmesi ve ihtiyaç sahiplerin mağduriyeti giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Ve herkesi yardımlarda bulunması için çağrıda bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çetinkaya, yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “5 manuel sandalye derneğimize teslim edildi. İhtiyaç sahibi olan 5 engelli vatandaşımızın ihtiyacı karşılanmış oldu. Bu dernek çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanarak mağduriyetleri gideriliyor. Ben herkesin yardım yapabilecek bir şeyleri olduğuna inanıyorum. Maddi manevi herkesin hayatından bir şeylerini engelli vatandaşlarımızın mutluluğu için yardımsever davranışta bulunacağına inanıyorum. Tekrar bu yardımlarda bulunan üç güzel arkadaşımıza, Süheyla Usta, Rekşan Mutlu ve Nurtaç Kuş arkadaşımıza teşekkür ediyoruz ve Çerkezköy’de bulunan birçok kişiye yardımseverlik anlamında örnek olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.