Türk Metal'in Kıbrıs Otel'i açıldı

Türk Metal Sendikası'nın Kıbrıs'ta bulunan Büyük Anadolu Otel 'Eğitim Seminerleri' ile Sendika üyelerine hizmet vermeye başladı. İlk eğitim semineri için Türkiye'den 100 sendika üyesi eşleriyle birlikte Ada'ya giderken, Çerkezköy'den de 6 aile Başkan Murat Koçak tarafından yolcu edildi

Türk Metal'in Kıbrıs Otel'i açıldı
13 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Türk Metal Sendikası üyelerine yönelik düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerin kapsamını genişletti. Ankara Büyük Anadolu Otel'inde düzenlenen eğitim seminerlerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren Büyük Anadolu Oteli'ni de kattı. İlk kez üyelerini Kıbrıs'a gönderen Türk Metal Sendikası, bundan sonra üye eğitimlerine Kıbrıs'daki tesisleri de dahil edecek.
ÇERKEZKÖY'DEN 6 ÜYE KATILDI
Üyelerine her ay hem eğitim, hem de tatil yaptıran Türk Metal Sendikası, bundan böyle Kıbrıs'a da üyelerini göndermeye başladı. İlk kafile 11-16 Temmuz 2011 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Büyük Anadolu Otel'inde düzenlenen "Eşli eğitim" programına katılmak üzere Türkiye'den ayrıldı.
100 kişilik kafileye Çerkezköy'den de 6 aile dahil oldu. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi önünden Kıbrıs'a giden 6 üyesini eşleriyle beraber yolcu eden Şube Başkanı Murat Koçak, "Kıbrıs'ta bulunan Büyük Anadolu Oteli'nde 6 üyemiz eşiyle birlikte 16 Temmuz'a kadar 5 gün süreyle düzenlenecek eğitim seminerine katılacak. Üyelerimizle birlikte iki de çocuk hem eğitim hem de tatil fırsatı olan bu geziye katılmıştır. Bundan sonra Kıbrıs eğitimlerimiz devam edecek" dedi.
Kıbrıs Büyük Anadolu Girne Oteli'ne Çerkezköy'den katılan Türk Metal Sendikası Üyeleri ve çalıştıkları firmalar şöyle: Rıdvan Koç ve eşi Muhterem Koç (BSH Ev Aletleri A.Ş), Mücahit Akdeniz ve eşi Canan Akdeniz (Arçelik A.Ş), Günay Özden ve eşi İzaver Öden (HEMA End. A.Ş), Hasan Turan ve eşi Sevcan Turan (Trakya Döküm San. Ve Tic. A.Ş.), Ali Güler ve eşi Şule Güler (EGO Elektrik Alt. San. ve Tic. A.Ş.), İbrahim Derebaşı ve eşi Züleyha Derebaşı (EGO Elektrik Alt. San. ve Tic. A.Ş.)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.