Türk Sanat Müziği Konseri büyük beğeni ile izlendi

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. Yıl kutlamaları nedeniyle Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen Türk Sanat Müziği Konseri Süleymanpaşalı sanatseverler tarafından büyük bir coşku içinde izlendi.

Türk Sanat Müziği Konseri büyük beğeni ile izlendi
31 Ekim 2014 Cuma 07:44

Belediye Kültür Merkezi Salonunda yapılan Türk Sanat Müziği etkinliğine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülseren Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve Tekirdağ’lı sanatseverler katıldı.

Şef Nevzat Avcı yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel 18 tane beraber ve solo eseri seslendirirken, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar. Etkinlik sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, koronun şefi Nevzat Avcı’ya çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.