Tv ve Radyo verici kulesi tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ağustos ayında ihalesi yapılan TV ve Radyo Verici Kulesi'nin yapımı tamamlandı

Tv ve Radyo verici kulesi tamamlandı
19 Kasım 2015 Perşembe 17:11

İLGİLİ KURUMLAR İLE YAZIŞMALAR YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde bulunan Su Deposu'nun yanında yapılan TV ve Radyo Verici Kulesi'nin 70 metre yüksekliğinde olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Daha önce İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan TV ve Radyo Verici Kulesi'ni Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin su deposunun bulunduğu alana taşıyacağız. 70 metrelik TV ve Radyo Verici Kulesi'nin yapımı tamamlandı ve artık ilgili kurumlarla yazışmaları tamamladıktan sonra TV ve Radyo Verici Kulesi hizmete girecek" dedi.

ESKİ ALAN PARK YAPILACAK

Yeni TV ve Radyo Kulesi'nin hizmete girmesi ile birlikte meskun mahal içinde bulunan Yücel Sokak'taki eski TV ve Radyo Verici Kulesi'nin söküleceğini ve yerine park yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Yeni yapılan TV ve Radyo Verici Kulesi'ni faaliyete sokmak için ilgili kurumlar ile yazışmalara başladık. Gerekli onayları aldıktan sonra karasal yayın yapmak isteyen TV ve radyolar yeni kuleden yayınlarını yapmaya başlayacaklar" dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.