Ucuz suyu AKP kabul etmedi iddiası!

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, ilçe belediyelerine bağlanan belde belediyelerinin 5 yıl boyunca ucuz su kullanmasını sağlayacak önerilerinin AKP tarafından reddedildiğini belirterek şunları söyledi

Ucuz suyu AKP kabul etmedi iddiası!
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:10

Benim ve arkadaşlarımın imzasıyla TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ve TBMM Genel Kurulu’nda gündeme getirilen, “Büyükşehir olan illerde ilçe belediyesine bağlanan beldelerde içme ve kullanma suları için alınacak ücrete ilişkin düzenleme yapılması” hakkındaki önerimiz AKP tarafından reddedilmiş, Torba Yasa’ya eklenmemiştir.
CHP’NİN ÖNERİSİ NEYDİ?
İlçe belediyelerine tek mahalle olarak bağlanan beldelerde içme ve kullanma suları için alınacak ücretin “Beş yıl süreyle, en düşük tarifenin % 50’sini geçmeyecek şekilde belirlenmesini” öngören önerimizin reddedilmesi, AKP’nin halkın ve çiftçinin yanında olmadığını bir kez daha göstermiştir. Hemşerilerimizin bilgisine saygıyla sunarım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorum - 10 yıl önce
sayın vekilim akp mi dedi size tekirdağda suya yüde 300 zam yapın diye biraz palavra sıkma gerçekçi ol
Avatar
esnaf - 10 yıl önce @yorum
büyükşehir yasası büyükşehir olan illerdeki su hesaplama katsayılarını mecliste konuşacak hale getirmeseydi belediye %300 zam yapmazdı. bu sadece tekirdağın değil bütün büyükşehirlerin sorunu, sıkıntısıda yasayla meclisle çözülür öyle belediyeye laf atarak kanun değişmiyor.