Uğur’lar olsun ​

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 24 Ocak 1993 tarihinde aracına konulan bombanın infilak ettirilmesi sonucu katledilen Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu için anma programı düzenledi

Uğur’lar olsun ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:27

UĞUR MUMCU’YU ANDILAR
Merhum Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu’yu anma programı CHP İlçe Binası önünde toplanan partililerin Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Uğur Mumcu Parkı’na yürüyüşü ile başladı. Uğur Mumcu Parkı’nda bulunan anıt önünde devam eden programda, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından CHP İlçe Başkanı Engin Camcı günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı.

ANITA KARANFİL BIRAKILDI
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın konuşmasının ardından merhum Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu’nun anıtına karanfiller bırakıldı ve mumlar yakıldı. Program partililerin Uğur Mumcu Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.