Vakıfbank ve emlakçılar yemekte bir araya geldi

Çerkezköy’de faaliyet gösteren emlakcılar ve Vakıfbank tarafından, hem bankacılık hizmetleri hakkında bilgi alıp vermek hem de karşılaşılan sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıya bir yemek düzenlendi. Vakıfbank Satış Koordinasyon Müdürlüğü ve Vakıf Emeklilik tarafından, bilgilendirici sunumların yapıldığı toplantıda konuşan Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer, Vakıfbank olarak, sadece konut kredilerinde değil, diğer tüm hizmetlerde de emlakcıların yanında olduklarını dile getirirken, toplantıda söz alan Çerkezköy Emlakcılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, ekspertiz ve kredi alımında sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Karagöz ayrıca, emlakcıların kanayan yarası olarak da ‘Ayakçı’ diye tabir edilen kişileri gösterdi

Vakıfbank ve emlakçılar yemekte bir araya geldi
10 Mayıs 2013 Cuma 08:43

Çerkezköy Emlakcılar Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile Vakıfbank Yöneticileri, konut kredileri hakkında bilgi alıp vermek ve karşılaşılan sorunları masaya yatırmak amacıyla organize edilen yemekte bir araya geldi.
Çarşamba günü Gabralı Otel’de düzenlenen toplantıya, Vakıfbank Genel Müdürlüğü Konut Kredi Koordinatörü Selma Sengör, Trakya Bölge Müdürü Alaattin Şimşek, Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer, Çerkezköy Emlakcılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Dernek Yönetimi, Dernek Üyeleri, emlakcılar, Vakıfbank Yetkilileri, çalışanları ve çok sayıda konuk katıldı.
TÜM HİZMETLERDE YANINIZDAYIZ
Programda ilk olarak Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer söz aldı. İlk olarak konukları selamlayan Koçer, Vakıfbank olarak, sadece konut kredilerinde değil, diğer tüm hizmetlerde de emlakçıların yanında olduklarını dile getirirken, katılımları için konuklara ayrıca teşekkür etti. Koçer’in ardından konuşan Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, amaçlarının hem bankacılık ile ilgili sorunları görüşmek hem de bununla ilgili fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirtti.
EKSPERTİZ VE KREDİ KONUSUNDA SIKINTI YAŞIYORUZ
Emlakçılar olarak özellikle, kredi ve ekspertiz konularında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Karagöz, “Ekspertiz yapım süresi çok uzun, ayrıca kredi kullanmada bankalar ile sıkıntı yaşıyoruz. Kredi çabuk çıkmıyor. Bu sadece Vakıfbank için değil, tüm bankalar için geçerli bir durum. Gönül ister ki, bunlar aynı gün içinde tamamlansın, bizlere aynı gün içinde cevap verilsin. İşlemlerin daha hızlı yürütülmesini istiyoruz” diye konuştu.
EMLAKÇILARIN KANAYAN YARASI AYAKÇILAR
Karagöz, konuşmasının devamında, ayakçı olarak tabir edilen kişilerin, emlakcılar için kanayan yara olduğuna vurgu yaparken, bunun devlet tarafından denetlenmediğinin de altını çizerek, “Bakkal, kasap, berber camlarında satılık arsa, tarla, ev ilanları görüyoruz. Haksız rekabet yapılıyor. Emlakcılar da kasap bakkalı açsın? Biz emlakcılar olarak vergi veriyoruz. Vergi kaygısı olmayan insanlarla aynı kulvarda olmak istemiyoruz. Tapu Dairelerinin önüne kontrol memuru konulması konusunu görüşeceğiz. Gerekirse imza toplayacağız” cümlelerine yer verdi. Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer için de “Şube müdürlüğünün nasıl yapıldığını bilen biri” ifadesini kullanan Karagöz, tüm bu sorunların da çözüleceğine inandığını belirterek konuşmasını tamamladı.
İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Karagöz’ün ardından Vakıfbank Trakya Bölge Müdürü Alaattin Şimşek bir konuşma yaptı. Vakıfbank’ın Türkiye’deki 3 kamu bankasından biri olduğunu kaydeden Şimşek, Vakıfbank’ı ata yadigarı olarak gördüklerini de belirtirken, kamu bankası olarak işlerini en iyi şekilde yapmak için çalıştıklarını dile getirdi.
ÖZEL ÇABA GÖSTERECEĞİZ
Müşteri ve bankayı ortak çıkarlarda buluşturmayı hedeflediklerini de ifade eden Şimşek, Karagöz’ün belirttiği ekspertiz ve kredi konularında özel çaba göstereceklerini vurgularken, doğru banka ile çalışmanın emlakçılara ve müşterilere kazanç sağlayacağına vurgu yaptı ve “Bizler herkesten daha fazla çalışmak için çaba sarf ediyoruz. Hepinize bol kazanç diliyorum” dedi.
SUNUM YAPILDI
Konuşmaların ardından, Vakıfbank Satış Koordinasyon Müdürlüğü’nün sunumu gerçekleştirilirken, ardından da Vakıfbank Emeklilik A.Ş.’nin sunumu yapıldı.
ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Hep birlikte yenilen yemekle devam eden programda ayrıca, gerçekleştirilen çekilişle katılımcılara çeşitli hediyeler de verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.