Varol; ‘Camilere gelin arkadaşlar, pişman olmazsınız...’

MHP Eski Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cuma namazı esnasında camide yaşanılan ilginçlikleri kendi üslubüyle yazıya döktü.

Varol; ‘Camilere gelin arkadaşlar, pişman olmazsınız...’
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:39

RAHATLIĞI GÖRMEK GEREKİR
 
Cuma namazı sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan MHP Eski Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, yaşanan ilginçliklere tepki göstererek, “Bugün Cuma Namazı'nda bir görecektiniz ortamı, şahaneydi. İmamın hutbede canlı performansı eşliğinde bir grup arka saflar da koyu bir muhabbete dalmışlar, az ötede iki arkadaş ellerindeki telefonla neşe içerisinde muhtemelen sosyal medya paylaşımlarını geziyorlar, az ön saflarda amcalar horul horul uyuyorlar, bir arkadaş sırtını kolona yaslamış, bacaklarını uzatmış, bir rahat bir rahat, görmek gerekir” dedi.
 
TAKILIRIZ KAFAMIZA GÖRE…

 
Çocuklarında cami içinde şen kahkahalarla sek sek oynadıklarını sözlerine ekleyen Varol, “Çok rahat mekanlar anlayacağınız, nerde bulacaksınız daha böyle ortamı, gelin sizde bir gün, takılırız kafamıza göre” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.