Vatan Partisi adayları Tekirdağ’da esnafı ve pazarı ziyaret etti

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları Tekirdağ’da pazarcıları ve esnafı ziyaret etti. Tekirdağ’ın altı adayı Aynur Çalım, Bahadır Berk, Sabriye Aydın, Hasan Oruk, Mehmet Ali Esmer ve Yavuz Akalın pazarcı ve esnafın sorunlarını dinledi, pazarda bildiri dağıttı

Vatan Partisi adayları Tekirdağ’da esnafı ve pazarı ziyaret etti
26 Nisan 2015 Pazar 16:11

ÜRETEN VE BİRLEŞEN TÜRKİYE’Yİ KURACAZ

Vatan Partisi 1. Sıra adayı Aynur Çalım şunları söyledi. “bizim baraj gibi bir problemimiz yok. Biz Türkiye’de kısa bir sürede iktidar olacağız. Çünkü programı en doğru siyasi partiyiz. Kadrolarımıza güveniyoruz. Ve halkımızın bize ilgisi oldukça iyi, bizler herkesten daha çok çalışacağız. Üreten ve birleşen Türkiye’yi mutlaka kuracağız” dedi.

BARİKATLARI NASIL YIKTIYSAK BARAJIDA YIKACAĞIZ

Vatan Partisi 2. Sıra adayı Av. Bahadır Berk şunları belirtti. “bizler Silivri barikatlarını nasıl yıktıysak seçim barajınıda yıkacağız. Bizler 10 kasımlarda, 29 Ekimlerde, Silivri önlerindeki barikatları yüzbinlerce kişi ile yıktık. Şimdi barajıda yıkacağız. Türkiye’de Atatürk’ün altı oku tekrar iktidar olacak” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.