Vatandaşın sesine kulak verdi

​​​​​​​Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından her ay farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Halk Toplantısı’ şubat ayında Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapıldı. Toplantıda İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Vatandaşın sesine kulak verdi
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:35

ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ
Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Halk Toplantısı yapan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur eşlik etti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Abban, vatandaşlarla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediklerini ve sorunların çözümü için her ay farklı bir mahallede toplantı yaptıklarını açıkladı. Abban, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek istedikleri için toplantı düzenlediklerini ifade ederken, çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.