Veliköy Düğün Salonu hizmete açıldı

Veliköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Veliköy Düğün Salonu ve Mahalle Evi, Çerkezköylü vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Veliköy Düğün Salonu hizmete açıldı
10 Nisan 2018 Salı 12:07

840 METREKARELİK BİR SALON
Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan 610 ada 2 parseldeki 3 bin 750 metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Veliköy Düğün Salonu ve Mahalle Evi Çerkezköy halkının kullanımına açıldı. Toplam 1700 metrekare kapalı alana sahip olan Veliköy Düğün Salonu hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düğün salonumuz içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım ve lavabolar bulunuyor. Salonumuz, konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahneye sahip” dedi.
İLK ETKİNLİK SAKALLI’NIN NİŞANI OLDU
Veliköy Düğün Salonu’nun 7 Nisan Cumartesi günü itibari ile kapılarının açıldığını kaydeden Başkanı Akay, “Salonumuzdaki ilk etkinlik, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyemiz Hasan Sakallı’nın oğlu İbrahim Erman Sakallı ile Veliköy Mahallemizin tanınan simalarından İrfan Kurt’un kızı Betül Kurt’un nişan merasimi oldu. Bu vesile ile genç çiftimize bir kez daha mutluluklar diliyorum” dedi.   
MAHALLE EVİ DE BURAYA TAŞINDI
Çerkezköylü vatandaşların düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini Veliköy Düğün Salonu’nda rahatça ve ferah bir ortamda yapabileceğini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bununla birlikte Veliköy Mahalle Evimiz de düğün salonumuz içerisine taşındı. Kursiyerlerimiz artık daha geniş ve daha güzel fiziki ortamlarda el emeği göz nuru ürünlerini yapabilecekler” dedi. Başkan Akay, Veliköy Düğün Salonu ve Mahalle Evi’nin tüm Çerkezköy halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.