Veliköy Düğün Salonunun inşaatı başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan 610 ada 2 parselde yaptırılacak olan Veliköy Kapalı Düğün Salonu inşaatı başlıyor

Veliköy Düğün Salonunun inşaatı başlıyor
27 Şubat 2017 Pazartesi 10:44

210 GÜNDE TAMAMLANACAK
Geçtiğimiz ay içerisinde ihalesi yapılan Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nun inşaatına başlanıyor. İhaleyi 2 milyon 139 bin TL ile kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken, toplam bin 700 metrekare kapalı inşaat alanı olacak Veliköy Kapalı Düğün Salonu 210 gün içerisinde tamamlanacak.
BİN 700 METREKARE KAPALI ALANI OLACAK
Vatan Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 750 metrekarelik 610 ada 2 parsel üzerinde yapılacak olan Veliköy Düğün Salonu’nun 210 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Toplam bin 700 metrekare kapalı alanı olacak Veliköy Düğün Salonumuzun içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar, kantin de olacak” dedi.
VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNULACAK
Veliköy Düğün Salonu’nda 840 metrekarelik tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı büyük bir salon ile sahnenin olacağını belirten Başkan Akay, “Veliköy Düğün Salonumuzun inşaatını yaz sonuna kadar tamamlayıp, çevre düzenlemesini bitirdikten sonra Veliköy Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Burada vatandaşlarımız düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerini rahatça ve ferah bir ortamda yapabilecekler” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.