Veliköy'e ambulans geliyor

Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, beldede eksikliği hissedilen ambulans aracını önümüzdeki hafta teslim alacaklarını belirtti.

Veliköy'e ambulans geliyor
22 Ağustos 2007 Çarşamba 08:53

KENDİ İMKANLARIMIZLA ALIYORUZ

Veliköy'ün artık bir sanayi kenti halini aldığını ve giderek kalabalıklaştığını belirten Veliköy Belediye Başkanı Efarahim Yeşil, kendi imkanları ile beldeye bir ambulans kazandırdıklarını belirtti.

İzinden döner dönmez ayağının tozuyla ambulans işini hallettiklerini belirten Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, "Bilindiği gibi beldemiz günden güne büyüyor ve nüfusumuz neredeyse her geçen gün biraz daha artıyor. Bunun en önemli etkisi ise Veliköy'ün kabuğunu kırması ve örnek sayılacak bir Belde halini almaya başlaması. Hal böyle olunca beldemizdeki ambulans eksikliği de artık yavaş yavaş iyice kendini hissettirmeye başladı. Bunun üzerine bizde kendi imkanlarımız ile bir ambulans almaya karar verdik.

MODERN OLACAK

Tamamen kendi imkanlarımız ile alacağımız bu ambulansın resmi işlemlerini hallettik ve ambulansın bize teslim edilmesini bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içerisine kadar ambulansımız gelecek ve Veliköy'de herhangi bir acil durumda hizmet vermeye başlayacak. Aldığımız bu amlubansın içerisindeki teferruatı, tıbbi aletleri son derece modern olacak ve gerektiğinde yapılacak ilk müdehale ile belkide hayatlar kurtaracak.

ALLAH KULLANMAYI NASİP ETMESİN

Tabi bilindiği gibi ambulaslar genellikle kalp krizi, kaza, yaralanma veya benzer olaylarda ilk müdehale için kullanılır ve bunlar genellikle üzücü durumlardır. Yani ambulansa acil olarak bindirilen kişiler için endişe, hüzün ve korku demektir. Bu yüzden Allah bu aracı kullanmayı nasip etmesin diyoruz. Tabi ambulanslar bir de doğum gibi iyi olaylarda da kullanılır.

İnşallah bizim ambulansımız da sadece doğum gibi hayata yeni geliş olaylarında kullanılır. Başka türlü de Allah kullandırmayı nasip etmesin. Kötü durumlarda kullanılmasını tabii ki kesinlikle istemiyoruz ancak biz yine de uzun bir süredir beldemizde eksikliği duyulan ambulansımızı tedbir olarak beldemize kazandırdık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Beldemizi daha da geliştirmek ve eksiklerini gidermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.