Veren el ile alan el buluşuyor

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Kurban bayramı öncesi Çerkezköy’ün cadde ve sokakları olmak üzere ilçenin dört bir yanına konulan 30 adet giysi kutusu dün Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar tarafından açıldı. Kocaçınar, Çerkezköy’de alan el ile veren eli buluşturduklarını kaydetti.

Veren el ile alan el buluşuyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ağustos 2019 Perşembe 16:29

GİYSİLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLİYOR
Kutulardan çıkan eşyanın bir kısmının derneğe bir kısmının da Çerkezköy Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırdığı el ele butik mağazasına verileceğini belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Giysilerimizi dernekte ayrıştırma işlemlerini tamamladık. Giysi kutularının doluluk oranı yüksekti. Kısa sürede vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi son derece sevindirdi. Toplanan bu giysilerin 270 adetlik kısmını derneğe bıraktık bir kısmı da Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik Mağazası’na vereceğiz. Oradan da ücretsiz olarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Destekte bulunan tüm Çerkezköy halkımıza gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı şahsım ve dernek yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum. Halkımız giymedikleri yada az kullandıkları giysilerini kutulara atmaya devam etsinler, yüzlerini güldüreceğimiz daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımız var. Halkımızın bu yönde de desteklerinin artarak devam edeceğine de inanıyorum ve Çerkezköy’de alan elle veren eli buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.