Vergi Dairesi Müdürü Şimşek Malatya’ya tayin oldu

8 yıldır Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini yürüten Hacı Şimşek, yönetmelik gereği görev süresi dolduğu için Malatya’ya ataması yapıldı. Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini bugün Edirne Arda Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden tayin olan Ahmet Tetik’e teslim edecek olan Hacı Şimşek Eylül’ün ilk haftası da Malatya Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine başlayacak.

Vergi Dairesi Müdürü Şimşek Malatya’ya tayin oldu
19 Ağustos 2014 Salı 07:06

8 YILDIR ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPIYORDU
14 Ağustos 2006 tarihinde Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine başlayan Hacı Şimşek, bugün itibariyle ilişik keserek görevini Edirne Arda Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden Çerkezköy’e atanan Ahmet Tetik’e teslim edecek. 8 yıldır Çerkezköy’de görev yapan Hacı Şimşek, yönetmelik gereği görev süresi dolduğu için Malatya’ya tayin oldu.
6’NCI GÖREV YERİ MALATYA OLACAK
İlk olarak Ankara’da göreve başlayan Hacı Şimşek, sırasıyla İstanbul, Mardin, Gaziantep ve Çerkezköy’de görev yaptı. 8 yıllık görev süresini Çerkezköy’de tamamlayan Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Eylül’ün ilk haftasında Malatya merkez Vergi Dairesi Müdürü olarak başlayacağı yeni görevinde 3 yıl boyunca hizmet edecek. Edirne Arda Vergi Dairesi Müdür olarak Çerkezköy’e tayin olan Ahmet Tetik’te bugün yeni görevini Hacı Şimşek’ten teslim alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.