Voleybol antrenmanları başladı

Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Antrenörü Metin Demirbağ, 1997-2008 yılları arasında doğan çocukların voleybol antrenmanlarının başladığını açıkladı

Voleybol antrenmanları başladı
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:47

Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Antrenörü Metin Demirbağ, 1997-2008 yılları arasında doğan çocukların voleybol antrenmanlarının başladığını ifade ederek tüm çocukları Atatürk Spor Kulübü’ne beklediklerini söyledi

EN FAZLA SPOR LİSANSI BARINDIRAN KULÜBÜZ
Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nün 2011 yılından bu yana 310 voleybol lisansı, 30 basketbol ve büyükler masa tenisi lisansları ile Tekirdağ’ın en fazla spor lisansı barındıran kulübü olduğunu dile getiren Metin Demirbağ “2014-2015 Tekirdağ ili voleybol ve masa tenisi müsabakalarına toplam 8 kategoride katılacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza 1 ay önceden başladık” dedi.

KATKIDA BULUNMALARINI İSTİYORUZ
Kulübe sporcu kazandırabilmek için Çerkezköy ve Kapaklı’da çeşitli duyurular yaptıklarını söyleyen Demirbağ “Beklentimiz; gençlerimizin, çocuklarımızın hafta sonu açtığımız kurslarımıza katılarak kulübümüze bu uzun soluklu süreçte katkıda bulunmalarıdır” ifadelerini kullandı.

VOLEYBOL BRANŞI İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Voleybol branşını halkın sadece kız sporu olarak düşündüğünün altını çizen Demirbağ “Aksine erkekler de bu branşta başarılı olmaktadır. Halk arasındaki bir diğer genel kanı ise erkekler ve kızların basketbol oynadıklarında boylarının uzamaları düşüncesidir. Boy uzaması genetiktir. Anne ve babadan gelen genler sonucu boyun ne kadar uzayacağı ortaya çıkar. Sporun etkisi yüzde 5 oranındadır. Beslenme yüzde 10 kalan yüzde 85’lik kısım ise aile faktörüdür” şeklinde konuştu.

DAHA ESTETİK VE DÜZGÜN GÖRÜNÜR
Voleybol’un  kısa ve uzun oyunculara mevkisine göre katkı verdiğini belirten Demirbağ “Voleybol’da kaslar uzunlamasına geliştiği için daha estetik ve düzgün görünüşlü olunur” dedi.

ÖĞRENCİLERİ BEKLİYORUZ
Demirbağ, açıklamasının devamında “Kulüp olarak amacımız daha çok öğrenciyi salona çekebilmektir. Futbol ve Basketbola olan yoğunluğun voleybola da aktarılmasını istiyoruz. Kulübümüze 1997-2008 yılları arasında doğan öğrencileri bekliyoruz. İdmanlarımız Pazartesi-Perşembe günleri 18.30- 20.00, Cumartesi- Pazar ise 10.00-12.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacaktır. İrtibat No: 0536 991 73 73’tür” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.