Vosvosçular ilk toplantılarını gerçekleştirdiler

Bir süredir Çerkezköy'de sayıları artan ve bu topluluğu bir oluşuma çevirmek isteyen Çerkezköy'lü Vosvoscu'ar geçtiğimiz hafta sonu toplanarak ilk etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Vosvosçular ilk toplantılarını gerçekleştirdiler
22 Ağustos 2007 Çarşamba 08:48

Tanışma faslı ve kulup/dernek oluşumunu gerçekleştirmek üzere ilk toplantılarını gerçekleştiren vosvoscular Fahri Başkan ve basın sözcülerini de seçtiler.

VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN ERTEM DE ORADAYDI

İlk etkinliklerini yapmak üzere geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköy Belediye Meydanı'nda toplanan vosvosculara Çerkezköy halkı da büyük ilgi gösterdi.

Cep telefonlarının kameraları ile konvoy şeklinde dizilen vosvoscuları telefonlarına kayıt eden vatandaşlar vosvosları da incelediler.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in de tesadüfen vosvos konvoyunu fark etmesi üzerine konvoya gelerek vosvosları inceledi ve vosvoscularla bir süre sohbet etti.

Kendisinin de vosvosları sevdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem vosvoscuların Çerkezköy'de sosyal ve kültürel amaçlı bir oluşum kurduklarını belirtmeleri üzerine, kendilerinin de üzerlerine düşeni gerektiğinde yapabileceklerini belirtti.

İLK BAŞKAN TEMEL ÖZTÜRK

Bir süredir Çerkezköy'de toplanan ve sayıları iyice artarak grup kuran vosvoscular gayri resmi kulüp/gruplarının ilk başkanlarını da seçtiler.

Ortak alınan karar ile Temel Öztürk 'ÇERKEZVOS EKİBİ(nin Başkanı olurken basın sözcüleri ise Dilek Yurdalan ile İbrahim Babaçoğlu oldu.

Gayri resmi olarak kendi aralarında bir grup/kulüp kurmaya çalıştıklarını ve vosvosçular ile bir araya gelmek için uğraş verdiklerini belirten kulübün ilk başkanı Temel Öztürk "Çerkezköy'de bir süredir sayıları artan vosvoscuları bir araya toplayarak bir oluşum içerisine girmeye çalışıyorduk. Geçtiğimiz hafta sonu bir kaç arkadaşımızın gayretleri ile ilk buluşmamızı gerçekleştirdik.

HERŞEY ÇOK GÜZELDİ

Öncelikle Belediye Meydanı'nda toplanarak ilk buluşmayı yaptık ve buradan konvoy halinde Tepe Emlak Konutları'ndaki piknik alanına gittik. Burada yemekli olarak hem tanışma kaynaşma faslını tamamladık hem de ilerisi için neler yapacağız, rotamız neler, ne tür etkinlikleri ne şekilde yapabiliriz, oluşumumuzdaki sayıyı daha fazla nasıl arttırabiliriz konularını görüştük.

Ayrıca ortaklaşa karar ile grubumuzun temsili başkanını belirledik. Tepe Emlak Konutları'ndaki piknikte herşey çok güzeldi. Davet ettiğimiz tüm vosvoscu arkadaşlar gelemediler ancak işleri olduğunu bu yüzden gelemeyeceklerini ancak bir dahaki toplantılarda mutlaka bulunacaklarını belirttiler. Piknikte sadece vosvoscu arkadaşlar değil, vosvos sever olupta vosvosu olmayanlar da vardı. Zaten biz davetimizin başında sadece vosvos sahipleri değil vosvos severler diye belirtmiş ve onlara da davette bulunmuştuk. Herşey çok güzeldi.

GÜZEL ETKİNLİKLERİMİZ OLACAK

Alınan kararlar ve yapılan fikir alış verişleri doğrultusunda çok güzel amaçlar ve etkinlikler belirledik. Önümüzdeki günlerde güzel ve yararlı etkinlikler düzenlemeyi hedefliyoruz. Ancak şuan hala daha oluşum içerisindeyiz. Önce oluşumumuzu tamamlayacağız, sonra da etkinliklerimizi düzenleyeceğiz.

Bilindiği gibi vosvoscular hemen hemen her yerde ya resmi bir dernek ya da gayri resmi bir kulüp kurarlar. Bizde Çerkezköy'de kurarak Tekirdağ'da bir ilki gerçekleştirdik. Türkiye'nin hemen her yerindeki vosvoscularla da sürekli iletişim halinde olacağız ve her yıl düzenlenen şölenlere, vosvos festivallerine "ÇERKEZVOS" adı ile katılarak hem Çerkezköy'ün de bu anlamda adını duyuracağız, hem de kültürel etkinliklerimize Çerkezköy'e neler kazandırabiliriz onun tecrübesini kazanacağız. Oluşturduğumuz konvoyda bize son derece ilgi gösteren Çerkezköy halkına, bizleri kırmayarak aramıza katılan vosvoscu ve vosvos sever dostlarımıza ve aramıza katılacak olanlara ÇERKEZVOS adına teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.