Yabani otlar temizlenerek yeni bir görünüm kazandırılıyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçede bulunan park, bahçe, orta refüj ve mezarlıklara daha güzel bir görünüm sağlamak ve yabani otların temizlenmesi amacıyla ot biçme çalışmalarını sürdürüyor.

Yabani otlar temizlenerek yeni bir görünüm kazandırılıyor
08 Ağustos 2014 Cuma 07:36

VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİNİ EN AZA İNDİRECEĞİZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaz aylarında daha temiz bir çevre oluşturmak için ot biçme ekibi kurulduğunu ve başta park ve bahçeler, ana yol kenarları, meydanlar, mahalle aralarında henüz yapılaşma olmayan boş arsalar üzerinde biten otların biçilmesine başlayan ot biçim ekibi ile vatandaşın şikayetlerini en aza indireceklerini ifade etti.
OLUŞTURULAN EKİPLER ÇALIŞIYOR
Başkan Mandalı açıklamasının devamında ise, “Yeni gelişmekte ve yerleşime açık olan ilçemizde ana yol ve meydanlarda, henüz yapılaşma olmayan arsalarda yoğun bir şekilde ot bitiyor. Bu otların içinde de bir takım haşere ürüyor. Bunların temizlenmesi belediyemiz tarafından yapılması için yoğun şikayet alıyorduk. Bu şikayetlerin önüne geçmek için oluşturduğumuz ekip şuanda çalışıyor. Park ve Bahçelerimiz daha bakımlı olacak” dedi.
KAPAKLI İÇİN VARIZ
Bir taraftan otlar biçileceğini ve bir taraftan vatandaşların şikayetlerinin dinleneceğini ifade eden Mandalı, “Bir yandan da bakım ve sulama yapılacak. Çünkü Kapaklı halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Biz Kapaklı için varız, hizmetlerimize dün olduğu gibi bu günde aynı coşku ve heyecanla devam ediyoruz'' diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.