Yabani otlar temizleniyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri oyun parkları, yol kenarları, kaldırımlar ve refüjlerde uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliğini sürdürüyor

Yabani otlar temizleniyor
04 Eylül 2015 Cuma 17:30

 ÇALIŞMAYI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİYOR

Çerkezköy Belediyesi, özellikle yoğun olarak kullanılan cadde ve bulvarların orta refüjleri, kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otların temizliğini sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında görünü kirliliğine neden olan yabani otlar ot biçme makineleri ile biçilerek temizleniyor.

CENGİZ TOPEL CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi boyunca kaldırım kenarları ve orta refüjlerde temizlik çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yeşim Sokak’ta bulunan çocuk oyun parkında da ot biçme çalışmalarını devam ettirdi. Ekipler çalışmalar kapsamında mahallelerde yer alan boş arsalardaki yabani otlar ve sürgünlerin yanı sıra bordür diplerinden ve kaldırım taşları arasından çıkan otlar da kazıyarak temizlemeye devam edecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.