Yalçın ve Diya Mimarlık yeni yerinde

2006 yılından bu yana Çerkezköy’de mimarlık hizmeti veren Dilek Yalçın, Lapizza İş Merkezi'nde bulunan iş yerini Güven Plaza’nın birinci katına taşıdı. Yeni işyerinin açılış kurdelesini kesen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Dilek Yalçın'a mesleğinde başarılar diledi

Yalçın ve Diya Mimarlık yeni yerinde
13 Mayıs 2014 Salı 07:52

YENİ DİZAYN TAM NOT ALDI
Yalçın ve Diya Mimarlık, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Başkatip Sokak Güven Plaza birinci katında hizmete başladı. 2006 yılından beri Lapizza İş Merkezi'nde faaliyet gösteren mimarlık firmasının sahibi Dilek Yalçın, yeni ofisinde ki yeni dizaynıyla da davetlilerden tam not aldı. Yeni yerinde Çerkezköy ve bölge halkına hizmet verecek olan Dilek Yalçın’nın yeni işyeri açılışına Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Ömer Kılınç, Mimarlar ve Mühendisler Odası Çerkezköy Temsilcisi İlker Börekçi, mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, esnaf, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Yeni ofisin açılış kurdelesini kesen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, firma sahibi Dilek Yalçın'a mesleğinde başarılar dileyerek yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılış töreninin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yalçın ve Diya Mimarlığın sahibi Dilek Yalçın, açılışa katılarak kendisini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.