Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ihalesi yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırım ile yapılacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun ihalesi gerçekleşti. İhalesi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 1.5 yıl içerisinde tamamlanarak Çerkezköy halkının hizmetine açılacak

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ihalesi yapıldı
10 Nisan 2017 Pazartesi 16:26

BAŞKAN AKAY BİLGİ VERDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan 1570 ada 5 nolu parseldeki 7 bin 725 metrekarelik alanda yapılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bodrum, zemin, 1 normal ve artı asansör katından oluşacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun toplam inşaat alanı 5 bin 155 metrekare olacak” dedi.
YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN İÇERİSİNDE NELER VAR?
500 seyirci kapasiteli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun içerisinde ayrıca çocuk havuzu, fitness salonu, sauna, bay ve bayan masaj odaları, antrenör ve hakem odası, dinlenme ve soyunma odaları, büfe, oyun salonları, vitamin bar olacağını belirten Başkan Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun ihale süreci (Değerlendirme ve itirazlar) tamamlandıktan sonra çalışmalar başlayacak ve 540 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak. Yaklaşık 10 milyon TL civarında bir rakama mal olması beklenen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete açıldığında Çerkezköy’ün önemli bir eksiği daha giderilmiş olacak” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.