Yarlıgan; Gazilere su ve ulaşım yönünden hiçbir destek gelmedi

AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Çerkezköy Muharip Gaziler derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Ak Parti İlçe Teşkilatı'ndan su ve ulaşım konusunun gazilere ücretsiz bir şekilde getirilmesi için destek istedi

Yarlıgan; Gazilere su ve ulaşım yönünden hiçbir destek gelmedi
19 Eylül 2014 Cuma 07:23

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri ile Çarşamba günü saat 14:00’da Çerkezköy Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.
 
GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ziyaretinde, 19 Eylül Gaziler Günü'nün kutlu olması dileklerinde bulunurken "Gazilerimiz Türk kahramanlığının sönmeyen meşalesidir. Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan Gazilerimizin Gaziler gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
 
VATANSEVERLİĞİN VE KAHRAMANLIĞIN YAŞAYAN ABİDELERİSİNİZ
 
Başkan Reşat Bahar "Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyoruz" diyerek sözlerine devam ederken “Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Şehit ve ve gazilerin ortaya koydukları azim ve kararlılıkla ulusal varlığın elde edilerek bugünlere kadar ulaşıldığına işaret eden Ay-Yıldız, bizler, aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız ilhamla birlik, bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
GEREKLİ DİLEKÇELERİ BÜYÜKŞEHİR'E ULAŞTIRDIK
 
Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan da ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken, AK Parti İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Yarlıgan AK Partililerle Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasının ardından gazilere su ve ulaşım konusunda herhangi bir desteğin gelmediğini belirtirken “Çerkezköy’de mavi minibüs ve sarı minibüslere ücretsiz olarak binebiliyoruz fakat beldelerden mahalle haline gelen yerlere giden minibüslere ücret veriyoruz. Aynı şekilde burası Büyükşehir sınırları içined ve Tekirdağ’a gidiş gelişlerde, Tekirdağ İlçelerine gidiş gelişlerde iyileştirme yapılabilir bizlere. Su konusunda ise gerekli dilekçeleri Büyükşehir Belediyesinin su işlerine verdik” şeklinde konuştu.
 
REŞAT BAHAR ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARINI SÖYLEDİ
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yarlıgan’ın isteklerini dinledikten sonra ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti. Başkan Yarlıgan isteklerinin yeni Büyükşehir olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin kısa süre içinde yapıldığını belirterek, “Bizim isteğimiz burada da bizlere bu kolaylıkların sağlanmasıdır” dedi ve ardından ziyaret sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.