Yaşam kalitesi yüksek bir Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol bakım, onarım, asfaltlama ve beton yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

Yaşam kalitesi yüksek bir Kapaklı
27 Eylül 2018 Perşembe 09:07

TİBET SOKAK’A DEMİRLİ BETON YOL
Yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra uzun ömürlü ve ağır taşıt yüküne direnç gösteren beton yol yapım çalışmalarını da sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda beton yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tibet Sokak’ta demirli beton yol yapım çalışmaları devam ediyor. 

ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Çalışmaları tamamlanan sokakların modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Fen İşleri ekiplerimiz İnönü Mahallesi Tibet Sokak’ta demirli beton yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz genelinde asfalt ve beton yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sokak ve caddelerimiz sırasıyla beton yollara kavuşuyor. Çabalarımız, hedefimiz daha güzel ve yaşam kalitesi yüksek bir Kapaklı’da yaşamak.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.