Yaz Spor Okulu 2. Dönemi başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, ingilizce, folklor ve bilgisayar branşlarında düzenlendiği Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi 14 Temmuz tarihi ile başladı

Yaz Spor Okulu 2. Dönemi başladı
15 Temmuz 2014 Salı 07:40

KATILIMCILARA VE VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak başlattıkları Yaz Okulları'nın öğrenciler için katkılı olacağına inandığını belirtirken "Futbol, basketbol dahil 8 branşta bugün yaz okullarımızın ikinci dönemini açıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Birinci dönemde 468 öğrencimiz şimdi ise 619 öğrencimiz kurs alacak. Toplamda 1087 öğrencimiz Yaz Okulu’na kayıt yaptırmış oldu. Tüm katılımcılara ve velilere teşekkür ediyorum. Umut ediyorum Yaz Spor Okullarımız öğrencilerimize katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

SERVİSLER 9 BUÇUKTA BELEDİYE MEYDANI’NDAN KALKACAK
Yaz Spor Okulu ile ilgili bilgiler veren Beden Eğitim Öğretmeni Oğuz Alaca "Kurslarımız Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olacak. Sabah saat 9 buçukta servisler ile öğrenciler kurs görecekleri yerlere gidecekler. Spor salonunda olanlar spor salonuna, futbolda olanlar halı sahaya, teorik dersler ve ingilizce olanlarda Gazi Osman Paşa İlkokuluna gidecekler. Kurslarımız 2 saat olacak. 11 buçukta bitecek daha sonra tekrar Belediye Meydanı'na dönülecek" dedi.

YÜZME KURSU 30 TEMMUZ’DAN SONRA BAŞLAYACAK
Kursların ders programları ile ilgili bilgiler veren Beden Eğitim Öğretmeni ve Yaz Spor Okulu Koordinatörü Oğuz Alaca "Salı günleri futbol, basketbol, voleybol halk oyunları. Çarşamba günleri voleybol, ingilizce ve masa tenisi dersleri öğleden sonra olacak. Dersler 9 buçukta başlayacak. Öğleden sonra olan dersler ise 1 buçukta başlayacak. Perşembe günü futbol, basketbol ve halk oyunları, Cuma günü voleybol, bilgisayar ve masa tenisi dersleri olacak. Yüzme dersleri ise hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri boyunca olacak ve eski otogarın oraya kurulacak hazır havuz platformunda dersler görülecek. Yüzme kurslarının birinci dönemi henüz sonlanmadığı için ikinci dönem yüzme dersleri 30 Temmuz’da başlayacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.