Yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kapaklı’ya yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı düzenlendi.

Yeni atanan öğretmenlerle tanışma toplantısı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Şubat 2022 Pazartesi 20:39

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğretmenler katıldı.

150 ÖĞRETMEN KATILDI

Program Kapaklı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Kapaklı tanıtım videosunun gösterilmesiyle başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz bir konuşma gerçekleştirdi.

Danışmaz konuşmasında, “130 öğretmen ilk atama olarak, 20 öğretmenimiz de il dışı tayinle maarif ordumuza katıldı. Öğretmen sayımız bin 300’ü geçmiş, öğrenci sayımız da 31 bine ulaşmış durumda. Sizler anne babalarınızın bizlere emanetesiniz. Elimizden gelen tüm desteği sizlere sağlayacağız. Hepinize hoş geldiniz diyorum.’’ dedi.

“İLÇEMİZE DEĞER KATMANIN MÜCADELESİ İÇERİSİNDEYİZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Çetin, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığını ve Kapaklı’ya değer katmak için birçok çalışmayı sürdürdüklerini belirterek, “Hepiniz ilçemize hoş geldiniz. Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kadrolarımızla, kurumlarımızla ilçemize değer katmanın mücadelesi içerisindeyiz.” dedi.

“TANIŞ OLALIM, HEP BERABER SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM”

Kapaklı’nın tarihsel sürecinden, eğitim ve iş tecrübesinden bahseden Başkan Çetin, “Sizlerin beyin gücünden, heyecanından faydalanmak istiyoruz. Tanış olalım, hep beraber sorunlarımızı paylaşalım, bir yol haritası belirleyelim. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerçekten önemli hizmetler yaparak devletimizin ve hayırseverlerimizin ilçemize daha fazla okul yapmasına vesile olduk. Daha da fazlası olması için ciddi gayret içerisindeyiz.” dedi.

“HOŞ GELDİNİZ DİYOR, BAŞARILI BİR MESLEK HAYATI DİLİYORUM”

Kapaklı’nın genç bir ilçe olduğunu söyleyerek konuşmalarına devam eden Başkan Çetin, “İlçemiz 1986 yılında belde belediyesi olarak kuruldu. 2014 yılında Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla da Karaağaç beldesi ve 5 köy ile birleşerek ilçe oldu. Genç, yeni bir ilçeyiz. Devlet kurumlarını ilçemize getirmek ve kurumsallaşmaya yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. İlçemizdeki potansiyeli değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle görüşmeler yapıyoruz. İlçemizde kabuk değişimini sağlamaya hep beraber gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Çetin konuşmasını, “Hepinize bir kez daha ilçemize "Hoş geldiniz' diyor, başarılı bir meslek hayatı diliyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

“KAPAKLI’YI EĞİTİM NOKTASINDA MARKA HALİNE GETİRMEK İÇİN CİDDİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”

Başkan Çetin’in ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır öğretmenlere hitap etti. Kaymakam Bayram Sağır, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve belediyemiz arasında güzel bir uyum söz konusu. Belediye Başkanımız eğitime ciddi manada destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Hızlı büyüyen, gelişen bir ilçede görev yapacaksınız. Kısa ve orta vadede okula ihtiyacımız var. İnşallah devlet ve hayırsever işbirliğiyle bu ihtiyaçlarımızı karşılayacağız. Eğitimin niteliğini artırma çalışmalarımız da devam ediyor. Kapaklı’yı eğitim noktasında marka haline getirmek için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki 5 sene içerisinde ilimizde birinci seviyeye gelip, kalıcı olma hedefimiz var. Sizlerin de bu noktada destek vereceğine inancım tam. Sizlerden topluma örnek, ebeveynlerin elinin ulaşamadığı çocuklara rehber olmanızı istiyoruz. Güzel bir ilçeye geldiniz. Zaman içerisinde burayı daha çok seveceğinize inanıyorum. Hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz öğretmenlerden gelen soruları yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.