Yeni dönemde öğrencilere ücretiz kurs imkanı

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılında Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni yapılacak olan uygulama ile öğrencilere ücretsiz olarak kurs verilecek. İlçe Merkezinde bulunan 13 okulda yapılacak kurslara ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler katılırken, Üniversiteye ve Liselere hazırlık yapan öğrencilere de dershane seviyesinde eğitim alabilecek

Yeni dönemde öğrencilere ücretiz kurs imkanı
21 Ağustos 2015 Cuma 17:48

 SINAV ÖZEL PROGRAMINA ALINACAK

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üniversite ve Lise’lere hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs dönemi başlıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yeni eğitim öğretim yılı içerisinde ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere ücretsiz kurs verilecek. Konu hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Liselere ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz aynı özel dershanede olduğu gibi bizim kurslarımızda da denemelere girecek, başarılara göre sınıflandırma yapılacak ve sınav özel programına alınacak” ifadelerini kullandı.

 

KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK

 

Kursların tamamen ücretsiz olacağını sözlerine ekleyen Erdoğan, “Öğrencilerden herhangi bir şekilde ücret talep edilmeyecek. Özellikle Üniversiteye hazırlıkta öğrencilere büyük ölçüde katkı sağlayacak bu kurslarımıza gün geçtikçe talep artıyor. Tüm öğrencilerin istifade etmesini istediğimiz bir program” diye konuştu.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.